Bowen si bebelusii

De Andrew Zoppos, Carmen Zoppou si Marcela Campian

Desi titlul acestui manual se refera la bebelusi, am creat de fapt un curs mult mai complex: tehnica Bowen pentru infertilitate, femei insarcinate in toate stadiile, nastere si posibile complicatii, provocarile tinerelor mame si solutii, abordari corecte pentru ingrijirea bebelusilor, bolile comune ale bebelusilor si copiilor.

Timp de multi ani ne-am bucurat sa auzim, la fiecare curs, rezultatele excelente obtinute de terapeutii nostri in tratarea infertilitatii, femeilor insarcinate si bebelusilor, dar ne-am dat seama si ca multe aspecte importante nu sunt cunoscute, nici de terapeuti, nici de parinti.

Am inceput prin selectarea fiselor pacientilor nostri si am studiat studiile de caz ale terapeutilor nostri, pentru a gasi cele mai rapide si sigure proceduri pentru adresarea diferitelor afectiuni, dar cum si noi am invatat multe, de-a lungul anilor, de la pacientii nostri si cazurile lor diverse, ne-am documentat si am adaugat mai multe informatii, pe masura ce inaintam, cu privire la diferitele patologii cu care ne putem intalni, cu descrierea simptomelor, etiologie si planuri de tratament, rezultand un material pe care il consideram folositor si cuprinzator. Ar fi trebuit, probabil, sa se numeasca "Tehnica Bowen pentru mama si bebelusi, inainte, in timpul si dupa nastere", dar am cazut de acord ca ar fi fost un titlu prea lung.

Putem ajuta cu Bowtech atat de multe cupluri care nu pot procrea si-i putem ajuta pe tinerii parinti sa se bucure de miracolul de-a avea un copil, fara stresul, epuizarea si temerile care adesea "completeaza pachetul". Acesta este scopul prezentului curs: sa-i invete pe terapeutii Bowen cum sa-i ajute mai bine pe parinti, bebelusi si copii, fiindca atunci cand intelegi cauza problemei, i te poti adresa mai usor si mai repede. Iubire, cunoastere si empatie - sunt tot ce e nevoie pentru a-i ajuta pe oameni in cea mai frumoasa perioada a vietii lor, pe care ne dorim s-o traiasca cu bucurie si fericire!

Toti trei autorii acestui manual au contribuit cu toata experienta si cunostiintele lor, pentru a creea, ceea ce consideram, o lucrare din dragoste. Speram s-o apreciati si voi la fel.

Curs acreditat Bowtech
2 zile, 16 ore / punte C.E.U
Cost participare: 1750 lei

Participanti eligibili: absolventi ai modulului 8 in Tehnica Bowen si membrii ai asociatiei Bowen locale

Autorizat si aprobat de Academia de Terapie Bowen din Australia

Pentru inscriere, contactati biroul Bowen local